Notice: The called constructor method for WP_Widget in Sticky_Post_Widget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /customers/0/b/c/thomverheggen.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3951 Welkom op mijn blog | Terugbrengen

Welkom op mijn blog

Innoveren met mensen. Kan het eigenlijk anders? Dat is waar ik dagelijks aan probeer bij te dragen. Na 20 jaar management-functies, sinds 1 januari 2014 als De Ontmanager. Ik help bedrijven zich anders te organiseren. Met minder management, planning en control. Met meer eigenaarschap, bevlogenheid en wendbaarheid. Want dat is de toekomst.

Terugbrengen, dat is wat ik graag doe. Naar waar we het ook al weer allemaal voor doen. Naar de kern. En naar iedereen die het lezen wil. Op dit blog, in lezingen en in mijn boek ‘Ontmanagen voor managers’.

Comments are closed.

Post Navigation